Recyclen van oude machines en materialen

U kunt bij Nehlsen Metaal Recycling terecht voor het recyclen van diverse oude, kapotte of afgedankte apparaten en materialen. U ontvangt van ons een marktconforme vergoeding en wij zorgen voor verwerking van de apparaten en afvoer van de materialen, zo veel mogelijk voor hergebruik. Zo kan iedereen bijdragen aan de duurzame circulaire economie.

Bel ons Neem contact op

Apparaten en materialen voor recycling

Nehlsen Metaal Recycling is deskundig in het accepteren en recyclen van diverse materialen. U kunt bij ons onder meer de volgende apparaten en materialen inleveren tegen vergoeding:

kabel recycling

Met expertise in kabelrecycling ontzorgen wij onze klanten totaal. Wij betalen een uitstekende prijs voor oud kabel, onder meer elektriciteitskabel, koperkabel en aluminium kabel. 

Ook voor het verwerken van zeekabel uit bijvoorbeeld de offshore wind industrie bent u bij ons aan het juiste adres.

RECYCLING VAN (LOOD)ACCU'S

Particulieren en bedrijven kunnen (lood) accu’s inleveren voor recycling. Voor grote hoeveelheden accu’s stellen we speciale accubakken beschikbaar, die wij op aanvraag plaatsen. Wij accepteren ook grote heftruckaccu’s.

RECYCLING VAN (LANDBOUW) MACHINES EN INSTALLATIES

Voor het inleveren van oude machines en installaties uit sloopwerkzaamheden kunt u een container aanvragen. Oude landbouwmachines moeten in principe zonder banden worden ingeleverd. Bent u niet in de gelegenheid om zelf de banden te demonteren, dan kunt u de landbouwmachines met banden inleveren en betaalt ons een vergoeding voor het verwijderen van de banden.

handel in bruikbaar materiaal en machines

Herbruikbare metalen producten of machines zoals hout- en metaalbewerkingsmachines kopen wij op voor een goede prijs. Via diverse kanalen verkopen wij deze producten. Want niets is duurzamer dan direct hergebruik.

tanks inleveren

Brandstoftanks (dieseltanks, benzinetanks, gastanks), schoon- en vuilwatertanks, chemicaliëntanks en alle andere soorten tanks kunt u bij ons inleveren. Voor alle tanks geldt dezelfde voorwaarde: wij mogen enkel tanks met reinigingscertificaat accepteren.

Caravan, camper of vrachtwagen wegen

U kunt ook bij Nehlsen Metaal Recycling terecht om uw caravan, camper of vrachtwagen te wegen. Tegen een kleine vergoeding maken zowel particulieren als zakelijke klanten gebruik van onze weegbrug met een capaciteit van 60 ton. Op verzoek krijgt u van ons een weegbon met alle gegevens.

Ja, ik wil een container aanvragen