Recyclen van oude machines en materialen

U kunt bij Nehlsen Metaal Recycling terecht voor het recyclen van diverse oude, kapotte of afgedankte apparaten, machines en materialen. U ontvangt van ons een marktconforme vergoeding en wij zorgen voor verwerking van de apparaten en afvoer van de materialen, zo veel mogelijk voor hergebruik. Zo kan iedereen bijdragen aan de duurzame circulaire economie.

Bel ons Neem contact op

Recycling van autowrakken

Nehlsen Metaal Recycling is deskundig in het accepteren en recyclen van autowrakken, particuliere- en zakelijke klanten kunnen bij ons één of meerdere autowrakken inleveren en ontvangen een marktconforme vergoeding.

kabel recycling

Nehlsen Metaal Recycling is deskundig in het accepteren en recyclen van kabel. Wij betalen een marktconforme vergoeding voor divserse soorten kabel.
Denk hierbij aan onder meer elektriciteitskabel, koperkabel en aluminium kabel. 

Ook voor het innemen van zeekabel, uit bijvoorbeeld de offshore wind industrie, bent u bij ons aan het juiste adres.

RECYCLING VAN (LOOD)ACCU'S

Particulieren en bedrijven kunnen (lood) accu’s inleveren voor recycling. Voor grote hoeveelheden accu’s stellen we speciale accubakken beschikbaar, die wij op aanvraag plaatsen. Wij accepteren ook grote heftruckaccu’s.

RECYCLING VAN (LANDBOUW) MACHINES EN INSTALLATIES

Voor het inleveren van oude machines en installaties uit sloopwerkzaamheden kunt u een container aanvragen. Oude landbouwmachines moeten in principe zonder banden worden ingeleverd. Bent u niet in de gelegenheid om zelf de banden te demonteren, dan kunt u de landbouwmachines met banden inleveren en betaalt u ons een vergoeding voor het afvoeren van de banden.

Herbruikbaar materiaal en machines

Herbruikbaar materiaal of machines zoals hout- en metaalbewerkingsmachines kopen wij voor een goede vergoeding. Dit materiaal en of machines krijgen op een duurzame manier een nieuwe eigenaar.

tanks inleveren

Brandstoftanks (dieseltanks, benzinetanks), schoon- en vuilwatertanks, chemicaliëntanks en alle andere soorten tanks kunt u bij ons inleveren. Voor alle tanks geldt dezelfde voorwaarde: wij mogen enkel tanks met reinigingscertificaat accepteren.

Let op! Gastanks mogen wij niet innnemen (dit is een afgesloten geheel en leveren gevaar op voor recycling)

Caravan, camper of vrachtwagen wegen

U kunt bij Nehlsen Metaal Recycling terecht om uw caravan, camper of vrachtwagen te wegen. Tegen een kleine vergoeding maken zowel particulieren als bedrijven gebruik van onze weegbrug met een capaciteit van 60 ton. Op verzoek krijgt u van ons een weegbon met alle gegevens.

Ja, ik wil een container aanvragen