Oud ijzer inleveren bij Nehlsen Metaal Recycling

Oud ijzer verkopen? Particulieren en bedrijven kunnen bij Nehlsen Metaal Recycling al hun oud ijzer inleveren. U kunt bij ons terecht met alle partijen oud ijzer, van een emmertje tot een vrachtwagen vol. Wij betalen u de oudijzerprijs tegen marktconform tarief. 

Oud ijzer ophalen

Oud ijzer ophalen behoort ook tot de mogelijkheden die Nehlsen Metaal Recycling biedt. Hiervoor gelden wel voorwaarden, onder meer de hoeveelheid oud ijzer en de plaats of regio waar het gehaald moet worden. Voor zakelijke klanten die grotere hoeveelheden oud ijzer willen verkopen, bieden wij de mogelijkheid om een oud ijzer container te plaatsen. Deze komen wij ophalen: op afspraak of op afroep. Wij hebben containers in alle soorten en maten. Aan de hand van uw wens stemmen we het formaat af.

Bel ons Neem contact op

HOE WERKT OUD IJZER INLEVEREN BIJ NEHLSEN METAAL RECYCLING?

1. oud ijzer inleveren

U kunt op werkdagen zonder afspraak oud ijzer inleveren op onze bedrijfslocatie op bedrijventerrein Euvelgunne aan het Winschoterdiep in Groningen.

2. oud ijzer wegen

Levert u een grotere partij oud ijzer in, dan wegen wij de volle aanhanger op onze weegbrug. Na het lossen wegen wij de lege aanhanger opnieuw. Het verschil in kilo’s betalen wij uit. Komt u een kleinere partij oud ijzer inleveren, dan wegen wij deze op onze kleinere weegschaal in de loods.

3. betaling

Aan de hand van de gegevens op de weegbon of de gewogen kilo’s en de kwaliteit betalen wij het materiaal uit.

Oud ijzer verkopen in Groningen

Wilt u oud ijzer inleveren in Groningen? Voor wie oud ijzer wil verkopen is Nehlsen Metaal Recycling het aangewezen adres. Wij betalen u marktconform, volgens de actuele ijzerprijs. Als professioneel opkoper van oud ijzer zijn wij altijd op de hoogte van de actuele schrootprijzen. Zo betalen wij iedereen conform de dagprijs van oud ijzer.

Ja, ik wil oud ijzer inleveren